Termeni si conditii

Regulament  VANZARE MARCI

SC ALECU MARCI SRL. este o societate romaneasca, cu capital 100% romanesc, cu sediul social in Brasov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J08/1139/2016, avand codul unic de inregistrare RO31445475

 1. Accesul la site

Accesul la site-ului www.marcidesene.ro.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. SC ALECU MARCI SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

Informatiile oferite pe acest site sunt in mare parte gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea cu conditia la unele sectiuni de accesibilitate sub forma de user si parola

 1. Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) NU poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al SC ALECU MARCI SRL. Acesta este proprietatea SC ALECU MARCI SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC ALECU MARCI SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

III. Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. SC ALECU MARCI SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice DECAT CU ACORDUL CLIENTULUI . Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui SC ALECU MARCI SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. SC ALECU MARCI SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 1. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre SC ALECU MARCI SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, etc.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC ALECU MARCI SRL se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC ALECU MARCI SRL

SC ALECU MARCI SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

 • Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.
 • Legea nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr. 121/2006 privind comertul electronic.
 • Ordonanta nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) NU Vor Fi Solicitate sau Stocate pe serverele SC ALECU MARCI SRL .

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.MARCIDESENE.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.ANNEBEBE.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.ANNEBEBE.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 1. Site-ul www.marcidesene.ro

Site-ul www.marcidesene.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre S.C. ALECU MARCI SRL

 1. Pret

Preturile prezente pe site  NU includ TVA (19%).

Preturile sunt actualizate lunar. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.

VII. Modalitati de plata

Plata se poate efectua:

 • Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de SC ALECU MARCI SRL. Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul MARCIDESENE.RO. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii prin e-mail la office@marcidesene.ro, atasand o copie a OP-ului.
 • cardul de credit/debit.
 1. Limitarea responsabilitatii

SC ALECU MARCI SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

SC ALECU MARCI SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

SC ALECU MARCI SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

SC ALECU MARCI SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

 • informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.

SC ALECU MARCI SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca SC ALECU MARCI SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

SC ALECU MARCI SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si SC ALECU MARCI SRL nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

 1. Actualizarea continutului

SC ALECU MARCI SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Ultima actualizare a Termenilor si conditiilor: 10.05.2020

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.